Anders S Berndtsson & Pernilla C Berndtsson
Hem   Kungsvikstorp  Om oss  Clinics & Kalender  Skoning  Till Salu  Träning  Paint  Quarter  Hingstar        Site in english  Site in english

Fakta:
Permanenta Inneboxar, 28
Pernamenta Uteboxar, 5
3 Lösdriftshallar, 8*22, 8*12, 6*9
Ridhus, 22 * 56
Ridbana, 27 * 70
2 Roundpen, 17, 14
2 Boskapsfållor, 25*25

På Kungsvikstorp föder vi också upp Rottweiler. För att läsa mer om kommande valpkull klicka på länken: Rottweiler

Rottweiler

Kungsvikstorp från ovan

Även om man som ägare till en gård aldrig blir klar, känner vi oss emellertid nära färdiga med den anläggning vi vill ha för att driva verksamheten på Kungsvikstorp. Utöver den storslagna naturen och miltals med ridvägar utan trafik finns det gott om betesmarker för hästarna och de kor som gården hyser. Är någon som funderar över var de skall göra av hästen under sommaren. Ett sommarbete går ju också alldeles utmärkt att kombinera med träning.

Kungsvikstorp Kungsvikstorp
Så hittar du hit
Kungsvikstorp ligger i Östergötland, ca 21 mil söder om Stockholm och ca 3,5 mil sydöst om Linköping.

Till Kungsvikstorp kommer du enklast genom att åka från Linköping mot Åtvidaberg, precis innan bebyggelsen börjar i Åtvidaberg svänger du vänster mot Bersbo vid skylten BERSBO 7, strax innan Bersbo så svänger du vänster mot Värna, vid skylten VÄRNA 11. Kungsvikstorp är då första gården på höger hand efter prick 2 km.

Nya stallet

Nu är större delen av det egna stallet äntligen iordningställt, det blev 9 boxar från Jaba, med en unik lösning på hörnstolparna vilka samtidigt utgör den bärande kostruktionen för taket, dryga 11m2 boxar med stor takhöjd luftigt och ljust.

Stall Stall
"Cafeterian"

Ovanpå det ny stallet, i Ridhuset har vi iordningställt en "cafeteria" där det går att sitta ner i lugn och ro efter ridpasset.

Cafeteria